Duik in de gedurfde wereld van een 100% natuurlijke Régnié, waar de Gamay zich onverbloemd uitdrukt, zonder toegevoegde zwavel, voor een puur, levendig en mineraal resultaat. Deze wijn, afkomstig uit de veldnaam “La Sibérie”, dankt zijn naam en zijn opvallende etiket – versierd met een beer – aan de ijzige en wilde inspiratie van zijn terroir. Een Beaujolais die authenticiteit durft, met een combinatie van frisheid, fruit en een vleugje fantasie, voor een even oprechte als verrassende proeverij van een ‘naakte’ wijn.
Dit prachtige kasteel dateert uit de XIVe eeuw en wordt omringd door 14 ha wijngaarden gelegen aan de voet van de berg Brouilly, in Cercié. De manager, Gregory Barbet, is eveneens eigenaar van Domaine Pirolette in Saint-Amour. De granietachtige en zanderige bodem leent zich uitstekend voor de gamay druif van de Beaujolais. Aangepaste groeitechnieken, handmatig oogsten en een vinificatie van 15 dagen resulteert in een neus van heerlijk lentefruit.