Le Petit Béret, Sparkling Muscat 0.0%

Een alcoholvrij bruisende drank, rijk aan antioxidanten en ontwikkeld door de Meilleur Ouvrier de France, Dominique Laporte en Fathi Benni, landbouwingenieur en FoodTech-specialist.

Prijs vanaf €12,90

Bekijk wijnfiche

OorsprongGemaakt van biologisch geteelde druiven uit Zuid-Frankrijk op klei-kalkbodems.
Druif100% muscat
VinificatieGeen alcoholische gisting. Zachte aroma-extractie, natuurlijke carbonisatie en milde pasteurisatie om de smaken te behouden.
DegustatieHelder lichtgeel. Intense aroma’s van muskaat, oranjebloesem, lychee en honing. Zoet maar evenwichtig in de mond, met fijne bubbels en een frisse, bloemige afdronk.
Ideale serveertemperatuur6-8 °C
Suggesties gerechtenPerfect bij fruitsalade, perentaart of verse kruidenkaas.

Over het domein:

Le Petit Béret, 0.0%

Le Petit Béret is het verhaal van een ontmoeting. Dat van Fathi Benni, landbouwingenieur van opleiding, en Dominique Laporte, de beste sommelier van Frankrijk in 2004. Zij zijn de uitdaging aangegaan om een revolutie in de wijnbouw teweeg te brengen door de meest gerenommeerde wijngaarden open te stellen voor alle consumenten, ook voor degenen die geen alcohol drinken. Om in deze uitdaging te slagen, was vijf jaar onderzoek en ontwikkeling nodig in samenwerking met het INRA. Het resultaat: de ontwikkeling van een unieke productietechnologie om dranken te maken "met het profiel van wijn, evenwichtig, 100% natuurlijk, 100% alcoholvrij en biologisch geteeld". De Petit Béret wordt gemaakt op Château Milhau, het enige château ter wereld dat zich toelegt op de productie van alcoholvrije wijnen.

Accessoires

U kan geen accessoires bestellen zonder wijn.