De wijngaard bestaat uit talrijke kleine terrassen op de hellingen van het natuurlijke keteldal waarin het dorp Tautavel ligt, dat een rijke geschiedenis heeft. Deze wijn wordt gemaakt door middel van mutage, net als port, waarbij wijnalcohol wordt toegevoegd om de gisting te stoppen terwijl het sap nog suikers bevat. Dit historische terroir, gevormd door de rivieren Agly, Têt en Tech, biedt unieke bodems die aroma's van gekonfijt fruit en een natuurlijke zoetheid onthullen, voor een moment van puur en authentiek genot.
Deze mousserende roséwijn, ontstaan uit de durf en het vakmanschap van Brown Brothers, belichaamt de levensvreugde en frisheid van de Australische zomers. Deze Zibibbo Rosé, gemaakt van Muscat d'Alexandrie, een druivensoort met betoverende muskusaroma's, verleidt met zijn fruitige stijl en licht droge toets, perfect om een gewoon moment om te toveren tot een spontaan feestje.
Champagne Taittinger "Nocturne" is een uitzonderlijke champagne, samengesteld uit de drie champagnedruiven (chardonnay, pinot noir en pinot meunier) met een uitzonderlijke rijping van 4 jaar in wijnkelders.
De appellation Côtes de Bergerac Moelleux is officieel Côtes de Bergerac geworden, maar hij blijft licht zoet met 40 g/l natuurlijke suikers. Dit is een zeer geslaagde wijn met een fijne expressie, waarschijnlijk dankzij de ligging vlak naast Saussignac. Om dit te bereiken beschikt de familie Cuisset over alle moderne apparatuur en uitzonderlijke traditionele knowhow.