Pure natuur, van de familie Bousquet, oorspronkelijk Franse wijnbouwers met wijngaarden op de puurste terroirs van de Andes, meer bepaald in de vallei van Gualtallary, vlakbij Chili. Deze biologische Chardonnay, met de hand geplukt, combineert de elegantie en frisheid van de hoogten van Tupungato en dat proef je! De mineraliteit van de kalkrijke bodems en de complexiteit van de rijping op vat geven deze wijn een grote finesse en een zeldzame authenticiteit.
De Pruniers zijn al 5 generaties lang wijnbouwers in Auxey-Duresses, een klein juweeltje ingeklemd tussen Meursault, Saint Romain, Saint Aubin en Monthelie. De wijnstokken voor deze witte wijn zijn verdeeld over 3 terroirs: le Village, les Closeaux en les Hautés. De laatste twee grenzen aan Meursault. Nu is het de beurt aan dochter Estelle om geleidelijk de fakkel over te nemen en ervoor te zorgen dat traditie, kwaliteit en respect voor het land behouden blijven.
Bij de familie Prunier wordt de knowhow ook doorgegeven van vader op dochter! Met liefde en respect voor het land, bijgebracht door haar vader, zorgt Estelle voor 'Les Clous'. Les Clous is een perceel van slechts 0,31 ha boven de Premier Crus van Meursault. Het is een zeer beperkte productie van wijnstokken van meer dan 50 jaar oud. Een lang verblijf in vaten laat de mineraliteit en spanning van Meursault niet in het minst verloren gaan.
Deze wijn is een ware klassieker van de wijnkelder, waarin een prachtige balans wordt gevonden tussen fruitige tonen en houtachtige nuances. Het is een uitstekend voorbeeld van het vakmanschap dat wordt toegepast bij het werken met de droesem en het rijpen in houten vaten, en daarom is dit een onmisbare wijn die tot de top behoort van de beste Spaanse wijnen op de markt.