Le Rochoy is een uniek heuvelterroir dat al meer dan 10 jaar biologisch wordt geteeld. Het ligt op een voormalige kalksteengroeve. De vuursteen die de Gallo-Romeinen op het oppervlak hebben achtergelaten, accumuleert overdag warmte en geeft die 's nachts af, waardoor de druiven beter kunnen rijpen en de wijn zijn minerale karakter krijgt.
Deze Vermentino di Sardegna DOC, geïnspireerd door het unieke terroir van Supramonte, combineert mediterrane frisheid en mineraliteit. Afkomstig van wijngaarden die baden in het Sardijnse klimaat, verleidt hij met zijn aroma's van citrusvruchten en maquis, voor een droge, evenwichtige en zeer elegante wijn.
Dit landgoed is afkomstig van een van de 12 families die deel uitmaken van de coöperatie Vignerons d'Aghione. De wijngaarden liggen aan de oostkust in het midden van het eiland. Denis Gigault, de nieuwe directeur, wil een nieuwe wijnmakerij bouwen zodat elk coöperatief lid zijn eigen batches wijn kan produceren terwijl de uitrusting voor gezamenlijk gebruik wordt gebruikt.