Beschermd tegen de wind door de heuvels groeien de wijnstokken op de beste hellingen van Ammerschwihr, op een overwegend klei-kalkachtige bodem. Bij de oogst worden de druiven gesorteerd voordat ze de maceratie van de schil ondergaan. Deze maceratie van de bessen met het sap onttrekt de kleur en wordt bijna een week lang uitgevoerd onder temperatuurcontrole met overpompen en naar beneden slaan van de dop. De wijn wordt vervolgens opgeslagen in de Caves de l'Enfer, vol met eikenhouten vaten die vernoemd zijn naar de Auberge die in 1675 eigendom was van de familie Kuehn.
Tarrango is een druivensoort die in 1965 werd gecreëerd door de Portugese druivensoort Touriga te kruisen met de veelzijdige witte druivensoort Sultana. Het werd ontwikkeld om een lichte, frisse rode wijn te produceren, ideaal om in de zomer te drinken. Het dankt zijn naam aan de gemeente Tarrango, in het Mallee district in het noordwesten van Victoria. De wijn wordt gemaakt door koolzuurmaceratie van hele druiven.
Dit landgoed is onlangs aangekocht door het huis Chanel en ligt op het eiland Porquerolles voor Hyères.
Dit product is de trots van l'ïle de Beauté, andere naam voor Corsica. Als er één wijnhuis in heel Frankrijk is dat gespecialiseerd is in het maken van roséwijnen, dan zijn het wel de cooperative van Aghione. Hun voorbeeldige rosés, deels gemaakt van de inheemse niellucciu-druif, zijn goed voor 70% van de productie van het wijnhuis.
Sinds 1859 staat Maison Ogier garant voor topkwaliteit in Rhône-wijnen. Vanuit Châteauneuf-du-Pape verkent het huis met passie de iconische terroirs van de regio. Tavel, de enige rosé cru van de Rhônevallei, wordt hier verheven in de cuvée "Singulier Pluriels", een ode aan de diversiteit van percelen en de uniciteit van deze karaktervolle wijn. Een gastronomische rosé: krachtig, gestructureerd en intens fruitig.