Tarrango is een druivensoort die in 1965 werd gecreëerd door de Portugese druivensoort Touriga te kruisen met de veelzijdige witte druivensoort Sultana. Het werd ontwikkeld om een lichte, frisse rode wijn te produceren, ideaal om in de zomer te drinken. Het dankt zijn naam aan de gemeente Tarrango, in het Mallee district in het noordwesten van Victoria. De wijn wordt gemaakt door koolzuurmaceratie van hele druiven.
Dit domein ligt ten noorden van de Donau, op zo’n 50 km van Wenen, langs de Kamp. Deze grüner veltliner, afkomstig van het perceel "Ried Stangl", wordt op een zeer natuurlijke manier geteeld.
De Riesling wordt met grote zorg geteeld. Het is een premium Riesling afkomstig van de Siegelsberg in Erbach, een van de beste wijngaarden in de Rheingau. Om deze uitstekende wijngaard optimaal tot zijn recht te laten komen, worden alleen de beste druiven geselecteerd voor deze wijn. Bijzonderheden: selectief handgeplukt en twee derde van de oogst rijpt in roestvrij staal en een derde in eikenhouten vaten.
Deze biologische Pinot Noir belichaamt de perfecte combinatie tussen respect voor de natuur en de authentieke expressie van het terroir van Marlborough. Hij is afkomstig van wijngaarden die sinds 2012 biologisch gecertificeerd zijn en verleidt door zijn aardse complexiteit en intense zwarte vruchten, die het milieubewustzijn van Villa Maria en de puurheid van een wijn die in harmonie met zijn ecosysteem wordt verbouwd, weerspiegelen. Het is duidelijk dat alles wordt beheerd volgens een filosofie om de mens alleen het beste te geven.
Deze biologische Sauvignon Blanc belichaamt de pure energie van Marlborough, waar de biologische wijnbouw en het milieubewustzijn van Villa Maria een wijn voortbrengen die bruist van frisheid en complexiteit. Zijn intense aromatische profiel en zijn perfecte evenwicht tussen levendige zuurgraad en fruitige concentratie maken hem tot een ideale ambassadeur van de natuurlijke wijnen uit Nieuw-Zeeland.