Michel Boyer verwierf Château Haut Mayne in Cérons ten zuiden van Bordeaux, omwille van zijn uitzonderlijke bodem bestaande uit grind en gepolijste stenen door de Garonne. Hun "Réserve" wijn, is een samenstelling van verschillende cuvées, die voldoen aan de specifieke eisen van de gastronomie.
Estandon Insolence Blanc is een genereuze en verleidelijke wijn, perfect voor gezellige momenten. Met zijn aroma's van abrikoos en witte perzik combineert hij frisheid en smaak, wat zorgt voor een verfrissende en elegante zintuiglijke ervaring.
Deze Vinho Verde is veel meer dan een frisse en fruitige witte wijn: het is een gastronomische, droge en niet-mousserende Vinho Verde, afkomstig van de wijngaarden die grenzen aan het 5-sterrenhotel Relais & Châteaux Casa da Calçada. Deze wijn combineert de frisheid van een ongerept terroir met het vakmanschap van een historisch domein, voor een verfijnde en onvergetelijke zintuiglijke ervaring. Een wijn die elk moment subliem maakt, van het aperitief tot de meest verfijnde gerechten.
Deze biologische witte wijn uit de Alentejo valt op door zijn perfecte balans tussen minerale frisheid en fruitige rondheid, waardoor hij een levendige en authentieke uitdrukking van zijn terroir biedt. Hij wordt met zorg gevinifieerd uit lokale druivensoorten en combineert aromatische complexiteit met een lange afdronk, wat resulteert in een elegante en genereuze wijn.
Deze châteauwijn komt uit het lager gelegen deel van Gevrey Chambertin, meer bepaald ten oosten van de departementale weg 974 Dijon-Beaune. De naam is samengesteld uit twee woorden: 'pres' voor weiden en 'sonnier' voor saunier (zouthandelaar in de middeleeuwen).