Beschermd tegen de wind door de heuvels groeien de wijnstokken op de beste hellingen van Ammerschwihr, op een overwegend klei-kalkachtige bodem. Bij de oogst worden de druiven gesorteerd voordat ze de maceratie van de schil ondergaan. Deze maceratie van de bessen met het sap onttrekt de kleur en wordt bijna een week lang uitgevoerd onder temperatuurcontrole met overpompen en naar beneden slaan van de dop. De wijn wordt vervolgens opgeslagen in de Caves de l'Enfer, vol met eikenhouten vaten die vernoemd zijn naar de Auberge die in 1675 eigendom was van de familie Kuehn.
Een vrolijke en smakelijke biologische cuvée, gemaakt voor direct genot. Deze lichte en fruitige rode wijn is de ideale metgezel voor gezellige momenten – licht gekoeld te serveren.
Domein van 17 ha in biodynamische teelt: alles gebeurt hier in functie van de maanstanden met diep respect voor de natuur. Deze cabernet franc geplant op zand- en grindbodems is even natuurlijk als lekker.
Deze wijn combineert elegantie en precisie en biedt een pure en minerale expressie van pinot noir. Hij is afkomstig van wijngaarden die op diepe kleigronden in Erbach worden verbouwd en belichaamt het vakmanschap en het streven naar uitmuntendheid van Weingut Crass, voor een wijn die zowel krachtig als verfijnd is.
"Deze wijn is ideaal bij de lunch." aldus Louis Bourisset, een accountant die nadien zijn eigen wijnbedrijf oprichtte. Gamay noir, afkomstig van de "Pierres Dorées" regio in het zuiden van Beaujolais, zorgt zowel voor vlezige en kruidige wijnen, als ronde en fruitige met een frisse en smakelijke afdronk.