Deze wijn wordt geproduceerd in een kleine kelder die vroeger eigendom was van Moët & Chandon en nu deel uitmaakt van de Freixenet-groep. Hij heeft een mooie expressie dankzij de Catalaanse druivensoorten Macabeo, Xarel·lo en Parellada, die worden geteeld in de historische bakermat van de cava. Deze mousserende wijn, geproduceerd in een kelder die vroeger eigendom was van Moët & Chandon, combineert de traditie van de Champagne met het typische karakter van de Middellandse Zee, wat resulteert in een frisse, elegante wijn met een grote finesse.
Het is een combinatie van chardonnay en torrontes, omdat torrontes alleen te fruitig is en minder gemakkelijk te combineren is met gastronomische gerechten. Hier heb je een perfecte balans. De druiven worden geteeld op 1200 meter hoogte in de Uco-vallei. Dit levert een levendige witte wijn op, waarvan de balans tussen exotisch fruit en levendige zuurgraad zeer gewaardeerd wordt door liefhebbers van natuurlijke wijnen en fijnproevers.
Een grootse Vintage Brut Prosecco in een mooie verpakking. Prosecco is de meest populaire mousserende wijn in Italië. Gemaakt van de glera druif in een micro-klimaat in het noorden van Treviso (Veneto).