Tarrango is een druivensoort die in 1965 werd gecreëerd door de Portugese druivensoort Touriga te kruisen met de veelzijdige witte druivensoort Sultana. Het werd ontwikkeld om een lichte, frisse rode wijn te produceren, ideaal om in de zomer te drinken. Het dankt zijn naam aan de gemeente Tarrango, in het Mallee district in het noordwesten van Victoria. De wijn wordt gemaakt door koolzuurmaceratie van hele druiven.
Deze wijn is de levendige uitdrukking van een iconisch domein gelegen vlakbij de romantische kerk van Saint-Amour. Hier komen passie en terroir samen om een buitengewone, fruitige en elegante wijn te creëren. Onder leiding van Virginie en Grégory Barbet geeft deze wijn gestalte aan de herleving van een historisch wijndomein, waarbij traditie en moderniteit worden gecombineerd tot een heerlijk en gedistingeerd resultaat.
Blend van cabernet en malbec met een schitterende robijnrode kleur en een intens boeket van frambozen. In de mond is hij licht en fruitig. (Fris te serveren)
Deze uitzonderlijke rode wijn combineert kracht en elegantie. Deze wijn, gemaakt van de Syrah-druif, is een ware zintuiglijke reis met zijn kruidige en fruitige, maar geconcentreerde tonen. Het geheim bestaat erin de druiventakken 20 dagen voor de oogst te snoeien om het fruit te concentreren.